Programowanie w Pythonie

Nowy? Nowy czy nie, ale tu jest miejsce gdzie możesz zareklamować siebie. Pokazać co potrafisz, lub po prostu przywitać się z społecznością forum. Niczego nie będziemy Ci zabraniać! Zapraszamy!
kerisatsameu
Świeżynka
Specjalizacja: SEO

Programowanie w Pythonie

Post autor: kerisatsameu » 01 sie 2024, 10:36

Zastanawiam się, gdzie mogę nauczyć się programowania w Pythonie. Poszukuję kursów lub materiałów, które będą odpowiednie dla początkujących i pozwolą mi opanować język od podstaw. Chciałbym dowiedzieć się o dostępnych kursach online, podręcznikach, a także rekomendacjach platform do ćwiczeń praktycznych. Byłbym wdzięczny za rady i informacje o najlepszych źródłach do nauki Pythona.

williamthompsonwt
Świeżynka
Specjalizacja: Dropshoping

Re: Programowanie w Pythonie

Post autor: williamthompsonwt » 01 sie 2024, 10:39

Jeśli chcesz nauczyć się programowania w języku Python, istnieje kilka świetnych zasobów, które mogą Ci pomóc. Początkującym polecam zacząć od platform internetowych oferujących kursy od poziomu podstawowego do zaawansowanego. Pomocne mogą być również bezpłatne zasoby zawierające wiele samouczków i przykładów kodu.

kerisatsameu
Świeżynka
Specjalizacja: SEO

Post autor: kerisatsameu » 01 sie 2024, 10:40

Czy możecie polecić najlepsze platformy? Przede wszystkim ważna jest dla mnie jakość wiedzy. Z góry dziękuję.

williamthompsonwt
Świeżynka
Specjalizacja: Dropshoping

Post autor: williamthompsonwt » 01 sie 2024, 10:40

Jeśli chcesz nauczyć się programowania w Pythonie, Akademia IT STEP jest świetną opcją. Oferują ustrukturyzowane kursy, porady, które są odpowiednie zarówno dla początkujących, jak i bardziej doświadczonych programistów. Akademii IT STEP uczy nie tylko podstaw Pythona, ale także zaawansowanych zagadnień, takich jak praca z bibliotekami, tworzenie stron internetowych i analiza danych. Zajęcia prowadzone są przez doświadczonych lektorów, zapewnione są także zadania praktyczne, które pozwalają lepiej zrozumieć materiał. Dodatkowo Akademia IT STEP ma możliwość otrzymania certyfikatu po ukończeniu kursu, który będzie przydatny w Twoim CV. Polecam rozważyć ich programy pod kątem wysokiej jakości szkolenia w języku Python.

alexalisa
Świeżynka
Specjalizacja: eCommerce

Post autor: alexalisa » 21 sie 2024, 13:36

Niedawno rozpocząłem kurs testowania w Lemon School https://lemon.school/pl/kurs-testowania-qa. Cieszę się, że wybrałem tę konkretną platformę: kurs szczegółowo wyjaśnia wszystko, czego potrzebuję, aby rozpocząć karierę w QA. Instruktorzy dzielą się nie tylko teorią, ale także prawdziwymi przypadkami, co sprawia, że szkolenie jest interesujące i przydatne. Jestem przekonany, że po ukończeniu kursu będę mógł pewnie pracować w tej dziedzinie.

ODPOWIEDZ